Kapusta kiszona z dodatkiem marchwi.
Powstała w wyniku naturalnej fermentacji mlekowej. Proces kiszenia trwa min. 4 tygodnie.
Produkt sezonowy, dostępny w okresie wiosenno-letnim, produkowany
od pierwszych wiosennych zbiorów.
Kapusta kiszona z dodatkiem marchwi,
papryki czerwonej, jabłka, cebuli,
oleju rzepakowego i przypraw.
Ogórki kiszone w beczkach, według tradycyjnej receptury.
Kapusta kiszona z dodatkiem marchwi.
Powstała w wyniku naturalnej fermentacji mlekowej. Proces kiszenia trwa min. 4 tygodnie.
opakowanie: 1kg, 3kg, 5kg, 10kg
opakowanie: 0,7kg, 1,5kg
opakowanie: 1kg
opakowanie: 0,7kg, (3kg, 6kg w wiaderku)
opakowanie: 0,5kg, 1kg
opakowanie: 1kg
Kapusta kiszona z surowca
z certyfikatem ekologicznym. Powstała w wyniku naturalnej fermentacji mlekowej.
Zdrowy smak od lat
Najlepszy sandomierski smak
Created MAGNUM
Copyright © ZPH KILIAN 2021