Kapusta kiszona sandomierska

Kapusta kiszona z dodatkiem marchwi.
Powstała w wyniku naturalnej fermentacji mlekowej. Proces kiszenia trwa min. 4 tygodnie. 

Ogórki małosolne

Produkt sezonowy, dostępny w okresie wiosenno-letnim, produkowany
od pierwszych wiosennych zbiorów.

Przysmak sandomierski

Kapusta kiszona z dodatkiem marchwi,
papryki czerwonej, jabłka, cebuli,
oleju rzepakowego i przypraw.

Ogórki kiszone

Ogórki kiszone w beczkach, według tradycyjnej receptury.

Kapusta kiszona sandomierska

Kapusta kiszona z dodatkiem marchwi.
Powstała w wyniku naturalnej fermentacji mlekowej. Proces kiszenia trwa min. 4 tygodnie. 

opakowanie: 1kg, 3kg, 5kg, 10kg 

Kapusta kiszona sandomierska EKO

opakowanie: 0,7kg, 1,5kg

opakowanie: 1kg

opakowanie: 0,7kg, (3kg, 6kg w wiaderku)

opakowanie: 0,5kg, 1kg 

opakowanie: 1kg

Kapusta kiszona z surowca
z certyfikatem ekologicznym. Powstała w  wyniku naturalnej fermentacji mlekowej.

Zdrowy smak od lat

Najlepszy sandomierski smak

Created MAGNUM

Copyright © ZPH KILIAN 2021